21.09.2016

T.C.

BİTLİS VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı    : 63253334-902-1514                                                                                     21/09/2016

Konu   : 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı

Geçici Kuran Kursu Öğreticisi Alımı.

BİTLİS MÜFTÜLÜĞÜNDEN İLAN

2016-2017 eğitim-öğretim yılı için İlimiz Merkez ve bağlı İlçe Müftülüklerindeki Kur'an Kurslarında görevlendirilmek üzere İlimiz Müftülüğünce Sözlü Sınav ile Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi (Ek ders ücreti karşılığı) alımı yapılacaktır.

SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2-Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin (b)

bendindeki ortak nitelik şartını taşımak.

3- İmam Hatip Lisesi mezunu veya üstü dini öğrenim düzeyine sahip olmak,

4-2014 yılı KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri olmak,

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Dilekçe,(İl Müftülüğünden temin edilecek.)

2-T.C. kimlik nolu nüfus cüzdanı fotokopisi,

3-En son öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ve fotokopisi (İl Müftülüğü tarafından

aslı görülerek fotokopisi alınıp aslı adaya iade edilecektir.)

4-2014 yılı KPSS (DHBT) sınav çıktısı,

5-Varsa hafızlık belgesi aslı ve fotokopisi. (İl Müftülüğü tarafından aslı görülerek fotokopisi

alınıp aslı adaya iade edilecektir.)

BAŞVURU İŞLEMLERİ

1- Daha önceki dönemlerde Geçici Öğretici olarak görev yapanlar da dahil olmak üzere

2016-2017 Eğitim-Öğretim döneminde görev yapmak isteyenler 21/09/2016-05/10/2016

tarihleri arasında istenen belgelerle birlikte İl Müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.

3- Adaylar sınava gelirken kimlik belgelerini yanında bulunduracaklardır.

4- Mülakatta başarılı sayılmak için en az 70 puan alınması şarttır.

5-Sınav sonuçları başarı sırasına göre www.bitlismuftulugu.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

6. Görevlendirmeler mülakat puanı en yüksek olandan  başlamak suretiyle yapılacak olup, puanların eşit olması halinde sırayla KPSS (DHBT) puanı yüksek olana, hafız olana, eğitim düzeyi yüksek olana, doğum tarihi önce olana öncelik verilecektir.

7.  Başvurular İl müftülüğüne yapılacak olup, her aday bir ilçe için başvurabilecek ve başarı sırası il ve ilçenin kontenjanına göre yapılacaktır.

SINAV TARİHİ VE YERİ:

06 Ekim 2016 Saat:09:00 İl Müftülüğü BİTLİS