16.02.2017

Müftülük Hadis Derslerimiz Devam Ediyor

Ocak 2017  yılından beri Müftülük Mescidinde İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ'nin teşfikiyle ve İl Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ'nin gayretleri ile hadis sohbetimiz devam ediyor.

Hadis derslerimiz her gün ikindi namazından sonra  İmam Nebevi'nin Riyazus Salihin Hadis kiabından bir hadis okunup ve bu hadisten ne anlamamız gerektiğini İl Müftü Yardımcımız Ramazan  ÇİFTÇİ tarafından ayetler ışığında personellerimize anlatıyor.Hadis derslerimiz 15 -20 dakika sürmektedir.

Müftülük personelleri tarafından hadis dersleri oldukça ilgi ile takip edilmektedir. Personeller, bu işe vesile olanlardan Allah razı olsun dileklerinde bulundular

Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis