12.04.2017

Sevgi Evleri Öğretmenleri İl müftümüzü Makamlarında Ziyaret Ettiler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne  Bağlı Sevgi Evleri Öğretmenleri İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ'yi Makamlarında Ziyaret Ettiler

Sevgi Evleri öğretmenlerinden Gamze NAZLI, Hikmet ARZUM ile sevgi evinde kalan çocuklara dini bilgiler dersi veren Fatma ÖNCEL, Ahmet KARTAL ve sevgi evinde kalan çocuklarile birlikte İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ'yi makamlarında ziyaret ettiler.

Sevgi evi öğretmenleri İl Müftümüzden çalışmalarımızda başarılı ve muvaffak olmamız için kendilerine dua etmelerini, sevgi evlerini sık sık ziyaret ederek manevi destek vermelerini ve sevgi evleri sayısının artması için bize ve bağlı olduğumuz kuruma destek vermelerini istediler.

İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek "Yapılması gereken ne hizmet varsa yanınızda yer alacağız aile irşad ve rehberlik büromuzla  bundan sonra daha sık ziyaretlerde bulanacağız" dedi.

İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ tarafından değişik hediyeler verdi.