10.11.2017

Bitlis Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Faaliyetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinatör ve üyelerinin rehberliğinde, Kur’an Kursu öğreticileri ile birlikte vaaz ve  irşad programlarını İlimiz geneline yaymaya çalışıyorlar.

Bu çerçevede ziyaret edilen kurslarda, kadınlarımız ve genç kızlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaşılması Müftülük ile, Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun çalışmalarını motive ediyor.

Sayın Müftümüzün desteklerinden memnun kaldıklarını ifade den Büro üyelerimiz; ‘’İnşaallah kısa zamanda ziyaret edilmedik köy, kasaba, cadde, sokak ve aile bırakmayacağız.

Kadınlarımızın ve genç kızlarımızın manevi olarak yaşamlarına bir nebzede olsa destek olup ışık tutabilirsek, bu bizim için dünya ve dünyadaki her şeyden daha değerli ve daha kıymetli olacaktır.’’ dediler.