21.11.2016

T.C.

BİTLİS VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı     : 63253334-903-1917                                                        21./11/2016

Konu  : Vekil İmam-Hatip

Alım İlanı

İLAN

BİTLİS İL MÜFTÜLÜĞÜNDEN

İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapan camii görevlilerinden (askere gitme, yurtdışı görevi, ücretsiz izin vb.) çeşitli sebeplerle boşalan kadrolara, 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 86. Maddesi ile Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 11/1-b ve 11/2 Maddelerine göre vekâleten atama yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

• ARANAN ŞARTLAR:
  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  2. Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme ve Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.
  3. Erkek olmak.
  4. İmam-Hatip unvanı için İmam-Hatip Lisesi veya üstü dini öğrenim mezunu olmak.
  5. İmam-Hatiplik yapmaya mani bir özrü bulunmamak
  6. Adayın en son mezun olduğu öğrenim durumuna göre 2014 yılı DHBT’den en az 60 ve üzeri puana sahip olmak.
  7. Halen vekil olarak görev yapıyor olmamak.

• BAŞVURU İŞLEMLERİ
  1. Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar, bu şartları taşıdıklarına dair belgelerle birlikte (Dilekçe, diploma, kimlik fotokopisi, DHBT sınav çıktısı varsa hafızlık belgesi) 21.11.2016 tarihinden 05.12.2016 tarihi mesai bitimine kadar İl Müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.
  2. Bu duyuruda belirtilen şartları taşımayan veya posta yolu ile yapılan müracaatlar ile 05.12.2016 tarihinden sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  3. İsteklilerin en geç 05.12.2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar müftülüğümüze başvurmaları ve 06.12.2016 Salı günü saat 09.30’da sınavın yapılacağı Bitlis İl Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.
  4. Sınavda başarılı olanlar sınavdan sonraki gün Müftülük duyurular panosunda ve  www.bitlismüftülüğü.gov.tr adresinin duyurular kısmında duyurulacak olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
  5. Asli görevlisi dönünce vekilin görevi son bulur. İlanen duyurulur.

Sıra

No.