10.02.2017

Muş Belediye Başkanı Feyat ASYA İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ'yi Ziyaret Etti

Bitlis

Muş Belediye Başkanı Sayın Feyat ASYA ve bereberindeki heyeti ile, Bitlis İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ'yi makamında hayırlı olsun ziyarettinde bulundu.

Muş Belediye Başkanı Feyat ASYA, ziyarette İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ'ye "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

ASYA, "Hakkari'de başarılı çalışmalarını duyduğumuz hocamıza hayırlı çalışmalarının devamını dileriz. Bölgemizin bu tür çalışmalara projelere ihtiyaç duyduğunu, çalışmaların hızla artarak devem edeceğini ve daha büyük hizmetleri olacağını düşünüyoruz." diye konuştu.

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı size ve heyetinize müftülüğümüz adına teşekkür ediyorum. İl ve İlçe Müftülüklerinin bütün birimler bir araya gelerek Bölgemiz ve Bitlis için neler yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. Üzerimize düşen ne hizmet varsa milletimizin desteğiyle elimizden geleni yapacağız biz buraya oturmaya gelmedik. Allah'ın izniyle buralarda güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis