16.02.2017

Şubat Ayı Mutat Toplantısı Yapıldı.

16 Şubat 2017 Perşembe günü, İlimiz Merkez ve köylerde  görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlarla, İl Müftülüğümüz toplantı salonunda aylık mutat toplantısı yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıya; İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ, Şube Müdürümüz Kadir DEMİR ve Din görevlileri katıldı

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ toplantıya, personelin görevlerindeki başarılarından ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür  ederek  başladı.Toplantıda; Diyanet İşleri Başkanlığı, Valiliğimiz ve diğer kurumlardan gelen yazılar ve güncel konular değerlendirildi.

Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis Bitlis BitlisBitlis