29.03.2017

Personelimizin Babası Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

Müftülüğümüz Din Hizmetleri Kısım Şefi Ahmet SEVER'in babası Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, İl müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ ve personellerimiz ile birlikte Muş İli Varto İlçesine taziyeye gittiler.

Taziyede konuşma yapan İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ "Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Ölüm, her canlı için mukadder bir sonuçtur. Kaçmakla ondan kurtulmak mümkün değildir. Bununla beraber ölümü temenni etmek de tavsiye edilmemiştir. Peygamberimiz buyuruyor: ''Sakın sizden hiç biriniz ölümü temenni etmesin. Çünkü o, hayır ve iyilik sahibi ise, yaşayıp iyiliğini artırması (ve Allah katındaki derecesini yükseltmesi) umulur. Eğer günahkar bir kişi ise günün birinde tövbe ederek Allah'ın rızasını dilemesi beklenir." dedi.

Taziyede kısa bir söz alan İl müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ "'Allah'a hamdolsun ki, biz ölümü yokluk kabul eden, ölümü yok olmak kabul eden bir inanca sahip değiliz. Başınız sağolsun Hüküm Allah'ındır. Hepimiz Allah'a aitiz ve hepimiz ona döneceğiz" dedi

Taziyeden Sonra Varto İlçe Müftülüğüne uğrayan İl Müftümüz ve beraberindekiler Varto İlçe Müftüsü İsmail AKTOPRAK'ı makamında ziyaret ettiler.