15.09.2017

İlimiz Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU il Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Hac görevinden dönen İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ’yi makamında ziyaret eden Vali USTAOĞLU, Hac ibadetlerinin kabul olmasını diledi ve kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali USTAOĞLU nu müftülük binası önünde İl Müftüsü Mehmet Feysal GEYLANİ, Müftü Yardımcısı ve Şube müdürleri karşıladı.

İl Müftüsü Mehmet Feysal GEYLANİ tarafından Vali USTAOĞLU’na, İl Müftülüğünün görevleri, teşkilat yapısı, Merkez ve İlçelerine ait kadro ve personel durumu, Kur'an kursları ile ilgili genel malumat, cami içi ve cami dışı din hizmetleri, hac ve umre hizmetleri, aile irşat ve rehberlik bürosu faaliyetleri, Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis şubesi hizmetleri ile ilgili bilgiler verildi.

Ziyaretin ardından İl Müftüsü GEYLANİ, Vali USTAOĞLU’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.