20.10.2017

İl Müftülüğü Hacıları Ziyaretlere Devam Ediyor

İl Müftülüğümüz, Bitlis İlimizden 2017 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile hac farizasını yerine getirip, sağ salim ilimize dönen Hacılarımızı ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaretlere İl Müftü Yardımcısı Ramazan ÇİFTÇİ, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Kadir DEMİR,  Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ahmet ELMAS, Mutki İlçe Müftüsü Cemil MERİÇ iştirak ettiler.

İl Müftü Yardımcısı Ramazan ÇİFTÇİ ziyaretlerde; ‘’Allah haccınızı mebrur eylesin. İnşallah orada yaptığınız ibadetler kabul olur. Rabbim dinimiz, milletimiz, memleketimiz ve İslam alemi için Kabe’de, Arafatta, Minada, Müzdelife ve Ravza-i Şerifte yapmış olduğunuz duaları makbul etsin.’’ dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacılarımız ise;  “Şükürler olsun ki, herhangi bir sıkıntı çekmeden ibadetlerimizi huzuru kalp ile yerine getirdik. Rabbimiz hac ibadetini yerine getirmeyi, hacı olmayı bizlere nasip etti. İnşallah hacı olarak kalmayı da nasip eder. Bizleri unutmayıp ziyaret ettiğiniz için Bitlis İl Müftülüğü mensubu siz değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.’’ dediler.

Ziyaretlerde Hacılarımız, zemzem ve hurma ikramıyla Müftülüğümüz Hac Organizasyonundan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.