23.10.2017

SİTELER CAMİİNDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında 22.10.2017 Pazar günü Merkez Siteler Camiinde sabah namazında etkinlik gerçekleştirildi.

Programa İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ahmet ELMAS, Bitlis Gençlik Merkezi Müdürü Ali CENGİZ, İlim Yayma Cemiyeti Bitlis Başkanı Mustafa CENGİZ,  Üniversite öğrencileri  ve cami cemaati katıldılar.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, sabah namazının kılınmasının ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile devam etti.

Gençlere hitaben bir konuşma yapan Şube Müdürü ELMAS;’’Gençlerimizin sabah namazında buluşmaları bizi son derece duygulandırmıştır. Özlenen Asım’ın nesli olan gençler, Dinimiz, Devletimiz ve Milletimizin bekası için umudumuz ve ümidimizdir. Sizler, günün sabahı, mevsimlerin baharı, evlerimizin fidanı, geleceğimizin ümidi olansınız. Peygamberimizin hadis-i şeriflerde müjdelediği gençlersiniz. Bunun için sizleri, sizi yetiştiren ailelerinizi tebrik ediyorum.’’ dedi.

Program, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve gençler için hazırlanan kahvaltı ikramının sunulması ile sona erdi.