15.02.2018

Şubat Ayı Personel Toplantısı

Şubat ayı personel toplantısını müftülük toplantı salonunda gerçekleştirdik.

İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ’nin başkanlığında gerçekleştirilen aylık mutad toplantıya, İl Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTCİ, Şube Müdürleri Ahmet ELMAS, Kadir DEMİR, daire personeli, İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Hizmette verimliliği ve bütünlülüğü sağlamak için yapılan toplantıda, başkanlıktan gelen yazılar değerlendirildi ve personel ile görüş alış verişinde bulunuldu.

İl Müftümüz, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda yaptığı konuşmada; ‘’Personelin cami içi ve dışı faaliyetlerde daha etkin rol alması gerekir. Cami derslerine titizlikle devam etmeliyiz. Bizim için bütün  Bitlis’e, Bitlisliye ulaşmak için büyük bir fırsat önümüzde duruyor. Bıkmadan usanmadan Kur’an okumaya ve okutmaya devam etmeliyiz. Özellikle okuldan çıkan gençlerimize yönelik bu tür faaliyetlerin daha bir aşk ve şevkle yerine getirmemiz gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Hazırladığımız plan ve projeleri tatbik etmeniz, Bitlis özelinde hayırlı sonuçların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Bu nedenle yaptığınız ve yapacağınız bütün faaliyetleriniz için hepinizi şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim hayrınızı kabul etsin. Hizmetlerinizde başarı ve muvaffakiyetler nasip etsin’’ dedi.

Toplantı, Türkiye Diyanet Vakfı hizmetlerinin anlatıldığı slaytın izlenmesi ve konu hakkında kısa sunumun ardından sona erdi.