14.04.2018

Ezan Okuma ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Yapıldı.

Ezan Okuma ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma   Yarışması Yapıldı.

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında “Ezanı Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması” ve “Kur’a-ı Kerimi Güzel Okuma İl birinciliği Yarışması’’  10.05.2018 Perşembe günü Merkez Siteler Camiinde yapıldı.

Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal GEYLANİ’nin jüri başkanlığında Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında İl Birinciliğini Adilcevaz İlçe Müftülüğünden katılan Muharrem ÖLÇÜCÜ elde ederken,  Kur’a-ı Kerimi Güzel Okuma İl birinciliğini Yarışmasında İl Birinciliği Tatvan İlçe Müftülüğünden Caner KARAOĞLAN elde ette.

Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında İl Birincisi olan Adilcevaz İlçe Müftülüğünden Alacaatlı Camii İmam Hatibi Muharrem ÖLÇÜCÜ, 07 Temmuz 2018’de, Şırnak İlinde yapılacak olan Ezanı Güzel Okuma Bölge Birinciliği Yarışmasında, ilimizi temsil edecek.

Kur’a-ı Kerimi Güzel Okuma İl birinciliği Yarışmasında İl Birincisi olan Tatvan İlçe Müftülüğü Çağlayan Mahallesi Camii İmam Hatibi Caner KARAOĞLAN, 28 Temmuz 2018’de  Hakkari İlinde yapılacak Kur’a-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Birinciliği Yarışmasında, İlimizi temsil edecek.

Yarışmaya katılacak olan personellerimize Bölge yarışmasında başarılar dileriz.