24.02.2017

Sabah Namazında Gençlerle Buluşma

''Sabah Namazının Bereketi ile Gençlerimizle Bir Araya Geldik''

İl Müftülüğümüz Ulu Camiinde 24/02/2017 tarihinde sabah namazları buluşmaları etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünün koordinesinde ''Gençler Sabah Namazında Buluşuyor'' programı kapsamında İlimizde Selçuklu eseri olan Ulu Cami'nde gençlerle,toplumun ve gençlerin  birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmek, manevi duygularını güçlendirmek, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak amacıyla sabah namazında bir araya geldik.

'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor'' programına İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ, Müftülüğümüzün Hac ve Umre Şube Müdürü Kadir DEMİR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Medeni ÖZTAŞ, Kyk İl Müdürü Ali İhsan KÖRPE, İlimiz Camiilerinde görevli İmamlar ve gençlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Namazdan önce Kur'anı Kerim tilaveti okundu, namazdan sonra ise İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ " Gençliğin zamanı nasıl ve nerde geçirmesi gerekir" konulu kısa bir konuşma yaptı.İl Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ ise "Erdemli gençliğin Allah katındaki değeri" konulu kısa bir konuşma yaptı.Yapılan konuşmalardan sonra ilahi grubumuz koro halinde ilahiler okudu.

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ programın sonunda programı tertib edenlere ve katıtılanlara teşekkü etti. Programın ardından  ilimize has olan avşor çorbası ikram edildi.