11.03.2017

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ Ahlat İlçemize ziyaretlerde bulundu.

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ 09/03/2017 tarihinde Ahlat İlçesine yaptığı ziyarette ilk önce Ahlat Kaymakamlığında Bülent TEKBIYIKOĞLU'nu makamlarında ziyaret etti, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirren Ahlat Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU, İl Müftümüze yeni görevinde başarılar diledi.İl Müftümüz daha sonra Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz ÇOBAN'ı makamlarında ziyaret etti.

Mart Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Ahlat'ta Yapıldı.

Mutat olarak her ay yapılan İlçe Müftüleri toplantısı 09.03.2017 Salı günü saat 10.00’da İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ'in başkanlığında Ahlat İlçe Müftülüğünde yapıldı.

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, ilçe müftüleri ile her ay farklı bir ilçede bir araya geldiklerini, bu ay Ahlat ilçesinde yapılan ilçe Müftüleri toplantısında il genelinde yürütülen din hizmetleri, din eğitimi hizmetlerinin görüşüldüğünü, ayrıca Nisan ayında icra edilecek olan 2017 yılı Kutlu Doğum Haftası faaliyetlerinin planlamasının yapıldığını bildirdi. İlçe Müftüler Toplantısı, İl Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ ve  ile İlçe Müftülerimizin katılımıyla ve İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ başkanlığında Ahlat İlçe Müftülüğünde yapıldı.Yapılan istişare toplantısında kutlu doğum haftası ile ilgili kararlar alındı. Din görevleri ile bir araya gelen İl müftümüz yaptıkları görevin ve hizmetin ne kadar kutsal olduğunu, din görevlilerimiz insanımızın hayatının hemen hemen her zamanında ve safhasında yer aldığını ve yaptıkları işin insanlık alemi açısından öneminin büyük olduğunu dile getirdi.

Ardından İl müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, İl Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTÇİ ve İlçe Müftüleri ile birlikte Abdurrahman Gazi Türbesine ziyarette bulundular.Ahlat İlçe Müftüsü Orhan İMAMOĞLU tarafından İl Müftümüze tablo takdim edildi