10.05.2017

Kardeş Kuran Kursları Kahvaltıda Buluştular

Müftülüğümüzce yürütülen kardeş kuran kursu projesi kapsamında Beşminare Kuran Kursunda, kardeş olan Beşminare Kuran Kursu ve Hüsrevpaşa Kuran Kursu öğreticileri ve öğrencileri kahvaltıda bir araya geldiler.

Bu buluşmaya il Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, Beşminareli Cami İmam Hatibi Mehmet Sıddık ERKOÇ, Müftülük Şefi Ahmat SEVER, Beşminare Kuran Kursu Öğreticisi Emine Elif KORKMAN YURCİ, Hüsrevpaşa Kuran Kursu Öğreticisi Birgül TURAN ve iki kuran kursu öğrencileri katıldılar.

Buluşmada kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ "Önümüz ramazan ayı bu aya kırgın ve küskün girmeyin, Manevi olarak mübarek aya hazır girip güzel ihya etmeliyiz.Kur’an kursu için düzenlenen kahvaltı programını organize edenlere, katılanlara ve destek verenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ev sahibi Beşminare Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Emine Elif KORKMAN YURCİ, bu bulşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftümüze  ve bütün katılanlara teşekkür etti.