14.02.2018

İlçe Müftüleri Toplantısı Tatvan İlçemizde Yapıldı

Bitlis İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek,  iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette kaliteyi ve verimliliği artırmak, müftülükler arası diyalogu güçlü tutmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla her ay farklı bir ilçemizde yapmış olduğumuz İlçe Müftüleri Toplantısını bu ay, Tatvan İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ’nin başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müftü Yardımcımız Ramazan ÇİFTCİ, Din Hizmetleri Ve Eğitim Şube Müdürü ve altı ilçe müftümüz katıldı.

Müftülük toplantı salonunda yapılan İlçe Müftüleri toplantısında; 2018 Yılı Uygulamalı Eylem Planı, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri, 2018 yılı Hac ve Umre Organizasyonu, Din Hizmetleri ve Eğitim hizmetleri, Cami ve Kur’an Kursu hizmetleri konuları görüşüldü.

İlçe Müftü Vekili Mehmet EKİNCİ’nin ev sahibi olarak yapmış olduğu teşekkür konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle toplantı sona erdi.

Toplantıya katılan İlçe Müftüleri ile birlikte İl Müftümüz, Afrin harekatında dokuz şehit veren 10. Komando Tugay Komutanlığını ziyaret ederek, Tugay Komutanı na taziyede bulundu. Ardından, Müftülüğümüz umre organizasyonuyla umre ibadetini tamamlayan umrecilerimize yapılan bir dizi ziyaret sonrası Tatvan ilçe programı tamamlanmış oldu.