15.11.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı Tatvan İlçemizde Gerçekleştirildi.

İl müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, hizmetlerde birlikteliği sağlamak, verimliliği arttırmak, yürütülen faaliyetleri yerinde görmek ve 2018 eylem planını değerlendirmek amacıyla, İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ başkanlığında Tatvan ilçemizde yapılan istişare toplantısına, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet ELMAS ve altı ilçe Müftümüz/Vekilimiz katıldı.

2018 yılında yapılması planlanan faaliyetlerin ve toplantı gündem maddelerinin  detaylı değerlendirilmesinin ardından Müftü GEYLANİ nezaretinde İbadullah camii 4 – 6 yaş Kur’an Kursumuz ziyaret edildi.

Müftü GEYLANİ; ‘’Artık bundan sonra faaliyetlerimizi 4 - 6 yaş grubu Kur’an Kurslarımızda yoğunlaştırmalıyız. Her ilçemiz mutlaka en az birer kurs açmalıdır. Tatvan ilçemizdeki yapılan bu çalışmaları güzel buluyoruz. Rabbim sayılarını artırsın.’’ dedi.

Toplantı İlçe Müftü Vekilimiz Mehmet EKİNCİ’nin başta İl Müftümüz Sayın GEYLANİ’ye ve toplantıya katılan İlçe Müftülerine teşrifleri için teşekkür konuşması ile sona erdi.