06.06.2018

Müftülük Personelleri İftar Yemeğinde Buluştu.

Bitlis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi  'İyilik Sofrası' temalı iftar sofrası programı düzenledi.

01.06.2018 tarihinde Öğretmenevinde düzenlenen programa Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY, Elazığ Harput Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Murat GÜRSES, İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi üyeleri, daire personelleri, imam hatipler, müezzin kayyımlar ve kanaat önderleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle ile başlayan program iftar vaktinin girmesiyle oruçlar açıldı.

İftardan sonra konuşma yapan İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ, iftar programına katılımlardan dolayı protokole ve tüm davetlilere teşekkür ettikten sonra  "Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak ülkemizde ve dünyanın birçok coğrafyasında mazlumlara, yardıma muhtaç kimselere el uzatmaya, onların yaralarını sarmaya çalışıyor. Ramazan Ayında ise 'İyilik Sofraları' kurarak kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek, birlik ve beraberlik içinde olmak istiyoruz" dedi

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Özcan GÖKÇEBAY yaptığı konuşmasında "Diyanet İşleri Başkanı olarak her sene Ramazan Ayında farklı bir tema işliyoruz. Bu sene  ise 'İSRAF' konusunu ele aldık ve Türkiye'nin her köşesinde bu probleme dikkat çekmek için çaba sarf ediyoruz.özellikle gelecek nesillere israfın zararlarını ve her halimize şükretmemiz gerektiğini güzelce öğretmeliyiz"dedi.

İftar programı yemek duasıyla sona erdi.