31.08.2017

BAYRAM MESAJI

ADİLCEVAZ İLÇE MÜFTÜ VEKİLİ MUHARREM KÜMÜRÇEN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar; Rabbimizin bize lütfettiği kardeşlik ve huzur günleridir. İslam Âleminin büyük bir coşku ve heyecanla kutlaya geldiği Kurban Bayramını 1 Eylül 2017 Cuma günü bir kez daha idrak etmiş olacağız.
Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden, masum vatandaşlarımızı katleden, huzur ve asayişimizi sürekli tehdit edip her birimizi ateş altına almaya çalışan her çeşit terör fitnesinin ortadan kalkması, huzurun, birliğin, dirliğin daim olması için dua edelim. Kardeşliğimizin kıymetini bilip onu yaşayalım.
Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta sizin ve ailenizin olmak üzere gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki bütün vatandaşlarımızın, tüm İslâm âleminin mübarek Kurban bayramını kutluyor, bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ilçemize, ülkemize ve dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Kurbanlarınız makbul, Bayramınız mübarek olsun..

Adilcevaz ilçe Müftü Vekili:

Muharrem KÜMÜRÇEN