27.07.2022

Yaz Kur'an Kurslarımız Devam Ediyor

Bölgenin kırsal olması ve çocukların hayvancılık işleri gibi işlerinin olmasına rağmen gayretli hocalarımız sayesinde köylerimizde ve şehir merkezimizde çocuklarımız camilere gelerek dini bilgilerini, Kur'anı kerimi öğreniyor, camilerimizde hocalarımızın sohbetlerini dinliyor ve sosyal faaliyette bulunuyorlar. Bazı hocalarımızın öğrencilerine ikramları ve hatta semaver çayı eşliğinde hem ders yapıyor hem de  camilerimizi şenlendirmeye devam ediyorlar.

Emeği geçen ve gayret içerisinde çalışan bütün hocalarımıza ilçe müftülüğümüz olarak teşekkür ediyoruz