06.10.2022

Asibed Engelliler Derneğinden Müftülüğümüze Ziyaret

'Artık Saklanmak İstemiyorum Bedensen Engelliler Derneği' (ASİBED) tarafından İl Müftülüğümüze anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Dernek başkanı Bayram TUTGAÇ ve Başkan yardımcısı Ferhat BOZKURT ile İl Müftümüz sayın Mehmet Feysal GEYLANİ arasında geçen görüşmede engelli vatandaşlarımızın taleplerini dile getirdiler. Samimi bir ortamda geçen görüşmede İl Müftümüz GEYLANİ engelli kardeşlerimizin ibadetlerini yerine getirme konusunda gerekenlerin yapılacağını belirterek, engelli bireylerimizin her zaman hayatın içinde olmalarını arzu ettiklerini söyledi.

Dernek Başkanı Bayram TUTGAÇ ve Başkan Yardımcısı Ferhat BOZKURT, İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal  GEYLANİ' ye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.