24.11.2022

İl Müftümüzün Başkanlığında Adilcevaz'da Bir Dizi Program Gerçekleştirildi

📌Bitlis İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Temizkan, Adilcevaz İlçe Müftü Vekili Heybetullah Evren, Tatvan İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Güroymak İlçe Müftüsü Murat Demir, Hizan İlçe Müftüsü Bilal Şengül, Mutki İlçe Müftüsü İlyas Oğraş ve Ahlat İlçe Müftü Vekili Cemal Denli ile beraber Adilcevaz ilçemizde bazı temaslarda bulundu.

📌 İlk olarak Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve ilçe protokolünün katılımıyla, içinde 4-6 Yaş Kur'an Kursu, ihtiyaç odaklı Kur'an Kursu ve okuma salonunun bulunduğu Kaleboynu Mahallesi Kur'an Kursu binasının açılışı gerçekleştirildi.

📌Dualer eşliğinde yapılan açılışın ardından Adilcevaz Halk Eğitim Merkezine geçilerek İl Müftümüzün başkanlığında Personel toplantısı düzenlendi. Merkez Şerefiye Caminin Müezzin-Kayyımı Muharrem Ölçücü tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, Adilcevaz İlçe Müftü Vekili Heybetullah Evren'in açılış konuşması  ve ardından toplantının gündem maddelerine dair İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani'nin konuşmaları ile devam etti.

📌Öğleden sonra da Adilcevaz İlçe Müftülüğünde ilçe müftüleriyle toplantı düzenlendi. Toplantıdan sonra İlçe Müftülüğümüzün daire personelleri ile bir araya gelen Bitlis İl Müftüsmüz Mehmet Feysal Geylani, personelin sorunları ile yakından ilgilendi ve ardından İlçe Müftü Vekilimiz Heybetullah Evren ile birlikte yakın tarihte Göldüzü Köyümüzde kuduz vakası sonucu evlatları vefat eden aileye taziye ziyaretinde bulundu.

📌Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adilcevaz İlçe Müftü Vekili Heybetullah Evren, bu güzel ve dolu dolu geçen ziyaret için sayın İl Müftümüze ve saygıdeğer heyetine teşekkürlerini iletti.

📌İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani de güzel ev sahipliği için ilçe müftü vekiline ve daire personeline teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.