07.10.2022

Bitlis İl Müftülüğü Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Peygamberimiz, aile ve irşat." temalı konferans düzenledi.

📌"Mevlid-i Nebi Haftası" ve "Camiler & Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Bitlis İl Müftülüğümüz tarafından "Peygamberimiz, aile ve irşat." teması ile gerçekleştirilen konferans, Sn. Bitlis İl Valisi Oktay Çağatay, İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, Bitlis Eren Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf SANCAK ve kurum amirlerinin teşrifleriyle icra edildi.

📌 Hacı M. Şirin Camii İmam Hatibi Abdulcebbar Dikmen Hoca'nın Kur’an tilaveti ile başlayan ve açılış konuşmasını İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani yaptığı program Prof. Dr. Yusuf SANCAK’ın yaptığı konuşmayla devam etti.

📌Konuşmanın ardından Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Mevlid-i Nebi Haftası Peygamberimiz Cami ve İrşat Sinevizyonu” gösterimi ve ilahi dinletileri yapıldı. Programda kurumumuza katkı sunan hayırseverlere ve başarılı personellerimize İl Müftülüğümüz tarafından teşekkür belgeleri takdimi, sonrasında kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödül takdimi yapıldı.

📌Program İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani tarafından Bitlis Valisi Sn.Oktay Çağatay'a tablo hediye edilerek sona erdi.

📌Emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı tüm davetlilerimize teşekkür ederiz. Bu vesileyle Peygamber Efendimiz'e (sas) salat-ü selam eder, gönüllere dokunan ve Hakk'a gönül veren tüm din görevlilerimizin "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" nı tekrardan tebrik ederiz.