16.12.2022

Minik Misafirlerimiz Müftülüğümüze Renk Kattılar

📌 Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Şehit Mahir Ayabak ortaokulu öğrencileri Proje Sorumlusu Din Hizmetleri Uzmanı Hasan Zülfikar Hocamız ve Din Kültürü öğretmeni Adem Özalp ile birlikte il Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

📌 Öğrencileri makamında ağırlayan İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani öğrencilerle yaptığı sıcak sohbetin ardından minik misafirlerimize Diyanet yayınlarımızın Çocuk dergilerinden hediye etti.

📌 Sonrasında İl Müftü Yardımcımız Gülnihal Bora’nın misafiri olan öğrencilere şeker ikramının ardından Hacı M. Şirin Camii’nde manevi değerlerimizden bahsedildi.

📌 Ziyaret esnasında Din. Hiz. Uzm. Hasan Zülfikar’ın drone çekimleri ile miniklerimize eğlenceli dakikalar yaşattı.

🥰Ayaklarınıza sağlık, her zaman bekleriz🤗