21.02.2023

Müftülüğümüz ve TDV Koordinasyonuyla Bir Tırımız Daha Adıyaman Yolunda

📌  Bitlis İl Müftülüğü olarak İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani başkanlığında TDV Bitlis Şubesi ile koordineli olarak hayırsever halkımızdan toplanan yardımlar dualar eşliğinde bu kez Adıyaman deprem bölgesine doğru yola çıktı.

📌 Bitlis’in köylerinden ilçelerine, hane halkından işyerlerine, gencinden yaşlısına her kesimden hayırsever vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfına yaptıkları nakdi yardımların yanında, camilerimize ve müftülüklerimize getirdikleri odun, kömür, soba, kışlık kıyafetler, ısıtıcılar, bebek bezleri ve depremzedelerin diğer ihtiyaçlarına yönelik giyecek ve yiyecek yardımları ile yüreklerimiz depremzedelerimiz ile bir olduğunu bir kez daha gösterdiler.

📌  Allah'ın izniyle, yaralarımızı birlik ve beraberlik içinde hep birlikte saracağız.

#VakitİyilikVakti  #GeçmişOlsunTürkiye