04.05.2023

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim ARGUN'dan Bitlis Ziyareti

📌Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim ARGUN ‘un Bitlis İl Müftülüğümüze teşrifleriyle “İyilik Buluşmaları” kapsamında yaptığı konuşma programına Bitlis merkez ve ilçelerimizden Din Görevlilerimiz katıldı.

📌Hacı M. Şirin Camii İmam Hatibi Abdülcebbar Dikmen’in Kur’an Tilavetiyle başlayan konferansta açılış konuşmasını İl Müftümüz M. Feysal Geylani yaptı.

📌İl Müftü Yardımcılarımız ve İlçe Müftülerimizin iştirak ettiği konferansta, Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Selim Argun dünyada İslam düşmanlığının geldiği son noktaya dikkat çekerken bu hususta din görevlilerimize düşen sorumluluklardan, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak tüm dünyada yapılan irşat faaliyetlerimizden ve Müslümanların maruz kaldığı baskı politikalarına karşı neler yapılabileceğinden bahsetti.