01.04.2024

Bitlis’te Kur'an-ı Kerim'i Seçmeli Ders Olarak Alan Öğrencilere Kur'an Hediye Edildi

Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi tarafından Kur'an-ı Kerim'i seçmeli ders olarak alan ortaokul öğrencilerine Kur'an hediye edildi.

İl Müftümüz Feysal Geylani ve İl Müftü Yardımcımız Gülnihal Bora TDV Bitlis Şubesi tarafından düzenlenen "Dersimi Seçiyorum Kur'an'ımı Alıyorum" projesi kapsamında Dideban Ortaokulu'nda öğrencilere Kur'an-ı Kerim Hediye etti.

Sn.l Geylani öğrencilerle bir araya gelerek, “Sizlerin Kur’an-ı Kerim ile buluşmasına vesile olan Milli Eğitim Bakanlığımızdan, Diyanet İşleri Başkanlığımızdan, Türkiye Diyanet Vakfımızdan, sizlerden ve değerli velilerimizden Allah razı olsun.” dedi.

Hediye edilen Kur’an-ı Kerimleri alan öğrenciler Diyanet İşleri Başkanlığı’na teşekkür etti.