06.10.2017

Bitlis Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu

Mutki İlçe Müftülüğü Toki Sosyal Tesisleri Konferans Salonunda İl Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri tarafından ’’İslam da Kadın’’ adlı bir Konferans düzenlendi. Konferansa Bitlis Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri Fadime ELMAS, Elanur GÜVEN, Birgül TURAN ve Gülçin BİLGEBEY katıldılar.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Fadime ELMAS, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Büronun çok önemli projelere imza atmak için çalıştığını ifade eden ELMAS, ‘’Aile toplumun temelidir. Temeli sağlam ve güvenli atalım ki binamız yıkılmasın, aileler dağılmasın, milletimiz parçalanmasın, bölünmesin’’ dedi.

Bürolarda hizmet veren her bir personelin özverili çalışmaları ve gayretleri sonucunda çok önemli projelere imza atmak istediklerini, ancak bütün bu çalışmaların yeterli olmadığının bilincinde olarak hizmetlerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Program, birbirinden güzel ilahilerin okunması ve yapılan duanın ardından sona erdi.