05.11.2018

Vali Ustaoğlu’na ‘’Camiler Ve Din Görevlileri Haftası’’ Ziyareti

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftümüz M.Feysal GEYLANİ  Hocamız nezaretinde Bitlis Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLUNA ziyaret  gerçekleştirdik. İl Müftü Yardımcımız, Şube Müdürlerimiz, emekli ve halen çalışan bir grup Din Gönüllüsü personelimizle gerçekleşen ziyarette, hafta nedeniyle gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında brifing sunduk.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, İl Müftümüz M. Feysal GEYLANİ, Vali Ustaoğlu’na hafta anısına el yazması  ebru işlemeli bir tablo takdim etti ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yılki ana temasının ‘’Din Hizmetine Adanmış Ömürler ‘’olduğunu ifade etti.

Vali Ustaoğlu ise; ’’Kıymetli müftümüzün şahsında bütün din görevlisi ve gönüllüsü kardeşlerimin bu güzel günlerini tebrik ediyorum. Bütün Diyanet camiasına hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Arkadaşlarımızın, özellikle Bitlisli Din gönüllüsü kardeşlerimizin Bitlis’imizin güzide şahsiyetlerini okumalarını ve hayatlarını örnek almalarını tavsiye ediyorum’’ dedi.

Ziyaret, Sayın Valimizin Haftanın, Dinimiz, Milletimiz, Bitlis’imiz ve personelimiz için hayırlı ve verimli geçmesi temennileri ile son buldu.