26.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

19 Kasın 2018 Pazartesi günü Beşminare Kuran Kursu tarafından,Kültür ve Turizm Konferans salonunda bayanlara yönelik olarak Mevlidi Nebi programı tertip edildi.

Beşminare Kuran Kursu ve Bitlis  Aile Destek Merkezi (ADEM) tarafından tertip edilen programa İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Yeter PÜRMÜS, Kurum Amirlerinin eşleri, çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kuran tilavetiyle başlayan Mevlidi Nebi Programı, İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani tarafından açılış konuşmasında Programı tertip eden Beşminare Kuran Kursu Yöneticisi ve Bitlis Aile Destek Merkezi müdürüne teşekkür etti.

Program, sinevizyon gösterimi, ilahiler ve mevlidi şerif okunması ile devam etti.

Mevlidi Nebi programı İl Müftümüzün eşinin yaptığı dua ile sona erdi.

Sevgi Evlerinde Mevlidi Nebi Programı Düzenlendi.

23 Kasın 2018 Pazartesi günü Beşminare Kuran Kursu tarafından, Bitlis Sevgi Evlerinde bayanlara yönelik olarak Mevlidi Nebi programı düzenlendi.

Beşminare Kuran Kursu Öğreticisi Emine Elif KORKMAN YURCİ taarafından organize edilen Mevlidi Nebi programı Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Kuran Kursu öğrencileri ve Sevgi Evleri öğrencileri ile birlikte mevlidi şerif, ilahiler ve kasideler okundu.

Manevi atmosferde geçen programa yoğun ilgi gösteren öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mevlidi Nebi programı Beşminare Kuran Kursu Öğreticisi Emine Elif KORKMAN YURCİ'nin yaptığı dua ile sona erdi.