27.09.2020

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ Hocamızın Acı Kaybı.

Başkanlığımız teşkilatında çeşitli kademelerde görev yapan İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ Hocamızın Muhterem Babası Emekli Murakıp Seyyid Abdulcelil GEYLANİ, Van'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Vefat eden Seyyid Abdulcelil GEYLANİ’nin cenazesi öğlen namazına müteakiben Van Merkez Aşağı Norşin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sosyal mesafe kuralları gözetilerek Akköprü Mezarlığı’nda defnedildi  Defin işleminin ardından cenazeye katılanların kabir başında bildirdikleri taziye ve başsağlığı dileklerini kabul edeln İl Müftümüz GEYLANİ Koronavirüs (Covid 19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında taziye kurulmayacağını belirtti.

Merhuma Allah’tan rahmet, İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ başta olmak üzere, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve Sabrı Cemil niyaz ederiz.