13.01.2021

İlmek İlmek İyilik

Diyanet İşleri Başkanlığının ‘İlmek İlmek İyilik’ Projesi kapsamında İlimize kardeş il ilan ettiği Kocaeli İl Müftülüğünce fakir ve muhtaç ailelere dağıtılmak üzere atkı, bere ve eldiven gönderildi.

İlimiz Merkez ve İlçelerimizde tarama yapılmak suretiyle yardım muhtaç ailelerin tespiti yapıldıktan sonra Müftülerimizin nezaretinde İl ve İlçe Müftülüklerimizce oluşturulan ekipler, Kocaeli İl Müftülüğü tarafından gönderilen atkı, bere ve eldivenleri yaklaşık 5600 kişiye dağıttı.

Dağıtım öncesi İl Müftülüğümüzce oluşturulan ekibe hitap eden İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ hocamız, ‘İlmek İlmek İyilik Projesi’ kapsamında fakir ve muhtaç ailelere atkı ve bere gönderen kardeş İlimiz Kocaeli Müftüsü sayın Sinan CİHAN’ ın sahsında Müftülük ve TDV Şubesi çalışanları ile hayırsever Kocaeli halkına şükranlarımı arz ediyorum dedi.