08.02.2021

“Yazıyorum/Çiziyorum Etkinlik Yarışması''nda dereceye giren çocuklarımız ödüllerine kavuştu.

Başkanlığımız Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından, Sosyal Hizmet Kurumlarında yaşamlarını sürdüren çocuklarımıza yönelik, çocuklarımızın manevi değerlerini içselleştirmeleri ve bu değerler ile güçlenerek sorunların üstesinden gelme, toplumla bütünleşme becerisi kazanmalarına katkı sağlamak üzere “Yazıyorum/Çiziyorum” başlıklı düzenlediği  etkinlik yarışması sonuçlandı.

İlimiz Sosyal Hizmetler Kurumlarında (Çocuk evi, Çocuk evleri sitesi ve ÇODEM) ikamet eden çocuklarımızın katıldığı yarışmada dereceye giren çocuklarımıza yönelik düzenlenen ödül töreninde İl Müftümüz Sayın Mehmet Feysal GEYLANİ Hocamız, Bitlis Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür v. İsmetullah ALTUN, İl Müftü Yardımcımız Abdullah TEMİZKAN ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Bayram AYDIN hazır bulundu.

Düzenlenen ödül töreni, dereceye giren çocuklarımıza verilen ödüllerin takdim edilmesi ile son buldu.