08.04.2021

İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ’ Hocamızdan Esnaf Ziyareti.

Bitlis İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ hocamız, Şube Müdürlerimiz ile beraber esnaflarımızı ziyaret etti. İl Müftümüz GEYLANİ; Pandemi sürecinde alınan tedbir ve önlemler kapsamında zaman zaman iş yerlerini kapatmak zorunda kalan, sokağa çıkma sınırlamalarında işlerinde düşüş yaşayan ve bu süre zarfında yaşadıkları sorun ve sıkıntılara karşı sabır ve metanet ile hareket eden esnaflarımıza teşekkür ederek, salgınının Cenab-ı Hakk'ın yardımı ve alınan tedbir ve kurallara riayet neticesinde en yakın zamanda geride bırakılacağını ümit ettiğini belirtti.

Yaşanılan zor günlerin İnşaallah geride bırakıldığını belirten İl Müftümüz GEYLANİ; rehavete kapılmadan önlemlere riayet ederek özlenilen günlere kavuşacağımızı belirtti.

Müftülük faaliyet ve çalışmaları hakkında vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen İl Müftümüz, kendisi ve ekibini sıcak bir şekilde karşılayan esnaflara bol ve hayırlı kazançlar dileyerek teşekkür etti.