13.04.2021

Bitlis İl Müftülüğünde Hafızlık Pekiştirme Kursu Tamamlandı

Din hizmetleri sınıfında görev yapan personellerimizin Kur’an-ı Kerim’i usulüne uygun ezbere okuyabilmelerini sağlamak, din hizmetlerinde büyük bir öneme sahip olan hafızlıklarını pekiştirmek ve aşır okuma tavırlarını geliştirmek amacıyla mahallinde İl Müftülüğümüzün koordinesinde açılan Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın hafızlığı pekiştirme hizmet içi eğitim kursu kapsamında Kasım ayından itibaren online olarak İl Müftülüğümüzde yürütülen hafızlığı pekiştirme kursu sona erdi. İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ hocamızın katıldığı kapanış programında kursa katılan ve başarı gösteren din görevlilerine başarı belgeleri takdim edildi.

İl Müftümüz GEYLANİ; Din Hizmetleri Sınıfında görev yapan personellerimizin hafızlıklarını pekiştirme projesini başlatan Başkanlığımıza teşekkür ederek, kursa katılan ve başarılı olan din görevlilerini tek tek tebrik etti. Kursu takip eden din hizmetleri uzmanı Hafız  Ahmet ANDİÇ kursa katılan din görevlilerini tebrik ederek hafızlıklarını pekiştirme yolunda büyük bir mesafe kat ettiklerini dile getirdi ve kursu başarı ile tamamlayan din görevlilerine teşekkür etti.