01.07.2021

2021 Yılı 1. Dönem Hafızlık Tespit Sınavında Başarılı olan Öğrencilerimize Belgeleri Taktim Edildi.

İl Müftülüğümüze bağlı çeşitli Kur'an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 15-16-17 Mart 2021 tarihlerinde İl Müftülüğümüzde gerçekleştirilen 2021 Yılı 1. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize belgelerini İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ takdim etti.

Genç yaşta hafız olan öğrencilerimize Hafızlık belgeleri ile beraber düzenlenen onur belgeleri ve Hafızlarımızın yetiştirilmesinde çaba ve gayretleri olan hocalarımıza verilmek üzere hazırlanan teşekkür belgeleri, çeşitli hediyeler ile birlikte İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ tarafından Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen program ile takdim edildi.

Hafızlarımızı, ailelerini ve hafızlarımızın yetişmelerinde emek ve gayretleri olan hocalarımızı tebrik ederek söze başlayan İl Müftümüz GEYLANİ; “Kur'an kurslarımızda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazanan hafız evlatlarımızı tebrik ediyorum. Hamele-i Kur'an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur'an'ın ve İslam'ın hadimi olmalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına ve hocalarına teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. İnşallah bu hafız evlatlarımız Kıyamete kadar bu bayrağı taşıyacaklar, Kur’an-ı Kerim’i elden ele, dilden dile, gönülden gönüle ulaştıracaklar. Ne mutlu bu kervanın yolcularına. Sevgili Peygamberimiz (sav) hafızların mahşer günü anne-baba ve yakınlarına şefaatte bulunacakları müjdesini vermektedir. İnşallah hepimiz bu müjdeye nail oluruz.” dedi.

İl Müftü Yardımcımız Abdullah TEMİZKAN, Şube Müdürlerimiz Erkan GÖK ve Bayram AYDIN'ın hazır bulunduğu program belgerin takdim edilmesi ile son buldu.