17.08.2021

Yarışmalarda Dereceye Giren Personellerimize Hediyeleri Takdim Edildi.

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Başkanlığımız Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından din görevlilerinin yeteneklerinin geliştirilmesi ve planlı çalışma alışkanlığının kazandırılması amacıyla tertiplenen yarışmalarda dereceye giren personellerimize hediyeleri takdim edildi.

Başkanlığımız Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordineliğinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Düzenlenen yarışmalarda ''Erkekler Hafızlık Bölge Yarışması Finalinde'' İlimizi temsil ederek Bölge ikincisi olan İlimiz Ahlat İlçesi Abdurrahman Gazi Erkek Kur'an Kursu Öğreticisi İsmail BARLAS ve ''Erkekler Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Yarışması Finalinde'' Bölge üçüncüsü olan İlimiz Tatvan İlçesi Hz. Hamza Camii Müezzin Kayyım'ı Caner KARAOĞLAN düzenlenen tören ile ödüllerini aldı.

Müftülük makamında gerçekleştirilen törende, İl Müftümüz Mehmet Feysal GEYLANİ ve İl Müftü Yardımcımız Abdullah TEMİZKAN yarışmalarda dereceye giren personellerimize ödüllerini takdim etti.