24.08.2021

Kur'an Kursu Öğrencileri İl Geneli Hafızlık Yarışması Tertip Edildi.

Başkanlığımız tarafından her yıl hafızlık eğitimine teşvik amacıyla çeşitli yarışmalar tertip edilmektedir. Bu yıl tertiplenecek yarışmalarda İlimizi bölge yarışmasında erkek ve bayan kategoroisnde temsil edecek öğrencilerimiz, İl Müftülüğümüzde gerçekleştirilen yarışma neticesinde belirlendi.

24.08.2021 tarihinde Saat: 10:00 da İl Müftülüğümüz tarafından komisyon başkanı ve üyelerinin değerlendirmesi sonucu düzenlenen '' İl Geneli hafızlık Yarışması'' nda Bayan Kategorisinde İlimiz Merkez Fatih Hafızlık Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Şeydanur Mekki, Erkek Kategorinde ise İlimiz Ahlat Abdurrahman Gazi Hafızlık Erkek Kur'an Kursu Öğrencisi Muhammed Furkan Işık İl Birincisi olmuştur.

Düzenlenen yarışmalarda il birincisi seçilen öğrencilerimiz, Elazığ İl Müftülüğünde düzenlenecek olan ''Hafızlık Bölge Yarışması''  nda ilimizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.