07.07.2022

'Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Parogramı' Toplantısı Düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı ilgili ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin işbirliğinde Hazine ve Maliye Bakanlığı destekleri ile üniversite öğrencilerine yönelik '' Staj Seferberliği '' projesi kapsamında İlimiz Müftülüğü konferans salonunda toplantı düzenlendi.

Toplantıda öğrencilere hitap eden İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani, "İnsan merkezli bir hizmet anlayışıyla bütün vatandaşlarımıza din hizmetini en güzel şekilde sunmaya çalıştığımız Müftülüğümüze ve aramıza hoş geldiniz." dedi.

Toplantıya katılan öğrenciler, seminerin tamamlanması ile birlikte yaygın din eğitimi faaliyetlerinde görev alacakları yerlere dağıldı.