10.10.2022

Liseler Arası Kuran ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Sonuçları Açıklandı

LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ ARASINDA KUR'AN'I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle İlçemizde eğitim gören Lise öğrencileri arasında Kur'an'ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmaya 10 öğrencimiz katıldı. İlçe Müftümüz Murat Demir'in başkanlığındaki seçici kurul Müftülük Vaizemiz Melek Yazıcı, Din Hizmetleri Uzmanımız Kamuran Oktay ve Müftülük Vaizimiz Musab Norşinden oluştu. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz şunlardır:

1. Azad ÖNERME (Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Lisesi)

2. İlayda Nur GÖKTAŞ (Selahattin Rahime Dur Kız İmam Hatip Lisesi)

3. Ahmet Yasin GÖKYER (Güroymak Anadolu Lisesi)

Muhammed Furkan ATEŞ (Borsa İstanbul Anadolu Lisesi)

Yarışma sonrasında dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler, katılımcı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ise Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarımızdan dergi ve kitapları hediye edildi. İlçe Müftümüz Murat Demir öğrencilere ve öğretmenlerine katılımları ve gayretleri sebebiyle teşekkür etti.