25.05.2023

2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde başlatılan “2023 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı” bilgilendirme toplantısı M. Selim Özmen Camisinde yapıldı.

Toplantı M. Selim Özmen Camii imam hatip Ali ALBAYRAK 'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Murat DEMİR & Şube Müdürü Mücahit ORUÇ 'un açılış konuşması ile başladı.

İlçe Müftüsü DEMİR , Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu konuşmasında; başlatılan bu iyilik hareketine her bir görevlimizin bir önceki yıldan daha çok gayret göstermesini beklediğini ifade etti.

Toplantıya,, İlçe Müftüsü Murat DEMİR ,Şube Müdürü Mücahit ORUÇ ' ilçe köy beldelerde görev yapan din görevlileri katıldı.