08.06.2023

🖍️2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZDA KURS BİTİMİ YIL SONU ETKİNLİKLERİ

🖍️İlçe müftülüğümüze bağlı Şerefiye ,M Selim Özmen Ethem Özmen Kümbet (4-6 yaş) Kur'an Kurslarımızda yıl sonu Kurs bitimi etkinlikleri Güroymak Yatılı bölge ilkokulu konferans salonunda düzenlendi.                                 🖍️Sayın Kaymakamımız Ramazan CANKALOĞLU 🖍️İl Müftümüz Faysal GEYLANİ 🖍️İlçe Müftümüz Murat DEMİR 'in de katıldığı etkinliklerde minik yavrularımızın yaptıkları gösteriler göz doldurdu... Ailelerin mutluluklarını dile getirirken, onları yetiştiren hocalarımızın gururları yüzlerinden okunmaktaydı. Bu öğrencilerimize emek sarfeden hocaları başta olmak üzere, ailelere ve katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür eder, yavrularımıza da vatanına-milletine yararlı, din-i mübini islama faydalı ve anne-babalarına dualı evlatlar olarak yetişmelerini Rabbimizden niyaz ederiz.