11.08.2023

Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde açılan Yaz Kur'an Kursları bu yıl 11 Ağustos Cuma günü sona erdi.

İlçe Müftümüz Murat DEMİR 10 Ağustos Perşembe günü M.Selim Özmen Camisinde düzenlenen Yaz Kur'an Kursu kapanış programına katıldı.

Müftü DEMİR “Yaz Kur'an Kurslarının önemi üzerinde durarak halkımızın yüzde doksanının Yaz Kur'an Kursunda elde ettiği dini bilgilerle hayatını sürdürdüğünü, dolasıyla yaz kurslarının toplumumuz nezdinde çok önem arz ettiğini söyleyerek “Sizin en hayırlınız, Kur'an'ı öğrenen ve öğretendir.” Hadisi Şerifi gereğince Yaz Kur'an Kursunda gösterdikleri gayret için din görevlileri, öğrenciler ve velilere teşekkür etti

Programda öğrenciler Kur ani Kerim tilaveti ,Mevlit ilahi dinletisi vb. bir çok aktivite gerçekleştirdi. Coşkuyla devam eden program, tüm kuran kursu öğrencilerimize bir hayırsever vatandaşımızın öğle yemeği ikramı ile son buldu.