08.08.2023

2023 Yaz Kız  Kur'an Kursları Kapanış Programı

Güroymak YİBO Konferans salonunda Yaz Kur'an Kursları için kapanış programı düzenlendi. Program; İl Müftü Yardımcısı Gülnihal BORA, İl Vaizemiz Aynur UĞURLU GÜVEN, İlçe Protokolü, öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve halkımızın katılımıyla gerçekleşti.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sözlerin en güzeli olan Kur'an'ı Kerim' tilavetlerini yapması için ilçe birincimiz Mihrimah Udu ile başladı. Güroymak İlçe Müftülüğümüzün Vaizesi Melek YAZICI nin açılış konuşmasıyla devam etti. İlahi Korosu'nun söylediği ilahilerin ardından piyes ve Yaz Kur'an Kurslarımız ile ilgili bir sinevizyon gösterisi izletildi.

İl Müftü Yardımcısı Gülnihal BORA müftülük bünyesinde açılan Yaz Kur'an Kursları hakkında bilgi verdikten sonra programa katılanlara, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Program sonunda Yaz Kur'an Kursları'nda düzenlenen çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi...