06.08.2023

Stajyer Öğrenciler Güroymak İlçe Müftülüğünde Eğitimlerini Tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerine yönelik Ulusal Staj Seferberliği projesi kapsamında staj proğramına katılan öğrenciler Güroymak ilçe Müftülüğünde yapmış oldukları staj eğitimini tamamladılar.

Bu kapsamda üniversiteli gençler, Güroymak İlçe Müftülüğünde görev alarak Diyanet İşleri Başkanlığı’nı yakından tanıma fırsatı bulmuş oldular.

Staj eğitimini tamamlayan öğrencileri makamında ağırlayan İlçe müftümüz Murat DEMİR , staj eğitimine katılan öğrencilere öğretim hayatlarında başarılar dileyerek hayata atılmanın eşiğinde olan öğrencilere görevlerinde ve insanlığa hizmette başarılı olabilmeleri için kendilerini en güzel şekilde yetiştirmeleri gerektiğini ifade ederek tavsiyelerde bulundu ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.