08.09.2023

Vali Karaömeroğlu’ndan Kız Kur’an Kursuna Ziyaret

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, İl Müftüsü M. Feysal Geylani ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Sakine Kalyoncu Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Kur’an kursunun çevresini ve içini gezerek incelemelerde bulunan Vali Karaömeroğlu, İlçe Müftümüz Bilal Şengül’den kurs hakkında bilgi aldı.

Kurs öğrencileriyle yakından ilgilenerek onlarla hasbihal eden Vali Karaömeroğlu, yavrularımızın yetişmelerinde emeği geçen kurs öğreticileri ve ailelerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Yapılan ziyarette Vali Karaömeroğlu’na, İl Müftüsü M. Feysal Geylani, Tatvan Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı İzzet Cem Eser, İlçe Müftümüz Bilal Şengül ve Müftülüğümüz Şube Müdürü Selman Alp Çilingir eşlik etti.