27.10.2023

Tatvanlı Miniklerden Anlamlı Yardım

İlçe Müftülüğümüze bağlı Hz. Hamza 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Gazzeli çocuklara bağışladı.

Minik yürekler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfı’na teslim etmek üzere İlçe Müftümüz Bilal Şengül’e teslim etti.

Şengül, çocukların yardım girişiminin önemli olduğunu, bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Çocuklarımızın, yavrularımızın Gazze’de akan kana, zulme sessiz kalmayışı ve kumbaralarındaki biriktirdikleri kıymetli varlıklarını sevgiyle ve gönülden getirmeleri bizi derinden mutlu etti. ” ifadesini kullandı.

Müftü Şengül, projeye destek veren Kur’an Kursu Öğreticileri Azime Kökel ve Nuran Şengül’ü tebrik etti.