27.10.2023

İlçe Müftümüz Bilal Şengül TÜGVA Yurdunda Gençlerle Buluştu

Tatvan İlçe Müftüsü Bilal Şengül Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) koordinesinde Eren Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde okuyan gençlerle bir araya geldi.

TÜGVA Yurdunda gerçekleştirilen programda Müftü Şengül, ‘’"Allah’ın bize verdiği ömür sermayesinde en önemli dönem gençlik dönemidir. Gençlik dönemi, Allah’ın insana lütfudur. Ama bu döneminde bir sonu vardır. Gençlik dönemi insanın geleceğe dair kararlar aldığı dönemdir. Özellikle bu çağlarda bireyin kendisini anlamlandırması, konumlandırması gerekiyor. Ben kimim? Ne için yaratıldım? Bu dünyadaki görevim nedir? Sorumluluklarım var mı? Başta Rabbim olmak üzere annemin, babamın toplumun benden ne beklentisi var? Bu soruları gençlik döneminde kendinize sorup cevaplarını verirseniz kendinizi geleceğe hazırlamış olursunuz." dedi.

Şengül, yoğun katılımlarından dolayı yöneticilere ve öğrencilere teşekkür ederek sohbetini bitirdi.