07.02.2024

6 Şubat’ta Yaşanan Asrın Felaketinde Vefat Eden Vatandaşlarımız İçin Miraç Kandilinde Dualar Edildi

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili, Tatvan’daki camilerde dualarla idrak edildi.

Miraç Kandili dolayısıyla başta Merkez İbadullah Cami olmak üzere ilçemizdeki camileri dolduran vatandaşlar, namaz kılıp dua etti.

Akşam namazının ardından düzenlenen kandil programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlit ve ilahilerin okunduğu programda İlçe  Müftümüz Bilal Şengül tarafından 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi. Kılınan yatsı namazının ardından program sona erdi.